کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
به طور کلی متخصص کامپوزیت دندان باید پارامترهای زیر را داشته باشد:
کامپوزیت دندان بهصورت لایهای بر روی سطح دندانها قرار میگیرد و به وسیله تابش نور مخصوص سفت میشود. این فرآیند نهتنها ظاهر دندانها را بهبود میبخشد، بلکه میتواند به ترمیم و تقویت دندانهای آسیبدیده نیز کمک کند.
مدت زمان انجام آن بسیار کوتاه بوده و تنها در یک جلسه انجام می شود.
پرکردن دندان با کامپوزیت معمولاً بدون درد است. در این روش، دندانپزشک نیازی به تراشیدن مینای دندان ندارد و به همین دلیل بیمار احساس ناراحتی کمتری خواهد داشت.
این ویزیتها به پزشک اجازه میدهند تا ماندگاری و سلامت ترمیم را ارزیابی کرده و در صورت لزوم ترمیمات لازم را انجام دهد.
در مقابل بی توجهی به نحوه نگهداری صحیح و نکات بهداشتی میتواند موجب پوسیدگی دندان کامپوزیت شده و آسیب دیدن زودهنگام روکش شود.
هنگامی که ماده باندینگ روی سطح دندان قرار گرفت، آن را به مدت ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در معرض نور کیور قرار میدهد. نور باعث تحریک کاتالیزور موجود در عامل باندینگ می شود. این باعث سخت شدن عامل باندینگ و ایجاد پیوند میکرومکانیکی با سطح دندانی اسید شویی می شود.
بطور کلی عواملی که بر طول عمر کامپوزیت تأثیر میگذارند، شامل موارد زیر میشوند:
قطعا مهارت دندانپزشک در اجرای کامپوزیتدندان، روی فرم و زیبایی آن تاثیر دارد. اما نکته مهم این است که هزینه دندانپزشک حرفهای نیز بالاتر است.
مواد کامپوزیت: برخی از مواد کامپوزیت ممکن است واکنشهای آلرژیک یا حساسیتهایی را در بیماران ایجاد کنند که میتواند به درد و ناراحتی منجر شود.
مزایا: اصلاح ساختاری و دائمی مشکلات تراز دندانها و فک
از مزایای درمان شرایط کامپوزیت دندان ارتودنسی حرکت دندانها به جای مناسب است که به دنبال آن ظاهر آنها زیباتر و طرح لبخند اصلاح خواهد شد.
کامپوزیت یک نوع روکش هست که روی دندان میاد و اگر زیر روکش دندان مشکل داشته باشه بعدا باعث خرابی دندان میشه برای همین حتما قبل از کامپوزیت مشکلات دندان باید رفع بشه
روش انجام و کارایی بلیچینگ و کامپوزیت دندان کاملاً متفاوت است.